Logo

Abrikosris dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Madopskrift billede


1 liter skummetmælk
1 stang vanilje
2 ½ dl grødris
½ dl sukker
2 ds halve henkogte abrikoser a 500 g
1 glas abrikosmarmelade
2 cl. mørk rom
røde og grønne cocktailbær
rød pyntegelé i tube
 
Skummetmælken bringes i kog i en tykbundet gryde, kornene af vaniljestangen skrabes ud og kommes i gryden sammen med stangen.
De skyllede, afdryppede grødris tilsættes.
Der røres godt i gryden, til skummetmælken er kommet i kog.
Risen koger under låg ved svag varme i ca. 30 min., eller til al mælken er
opsuget i risene.
Vanillestangen tages op og sukkeret røres i.
En rund form skylles med koldt vand, og grøden hældes i og stilles til
afkøling.
Når grøden er helt kold, vendes formen ud på et stort fad, og grøden dækkes med de halve abrikoser.
Abrikosmarmeladen røres lind med rommen og hældes ud over
abrikoserne.
Der pyntes med cocktailbær og gelé.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Soufflé au Vieux CalvadosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gyldne dråberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ToscapærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Soufflé au Vieux CalvadosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!