Logo

Abrikostrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g makroner
430 g abrikoser (fra dåse)
2 spsk Pernod
 
Råcreme:
3 æggeblommer
3 spsk sukker
1/2 st. vanilje
2 dl piskefløde
 
Abrikoserne skæres i kvarte og ristes på en pande.
Pernod hældes over, og abrikoserne flamberes.
Efter flamberingen tages de varme abrikoser af panden og lægges lagvis med de knuste makroner.
 
Råcreme:
Æggeblommerne piskes med sukker og vaniljekorn, til sukkeret er opløst. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
Råcremen lægges over abrikoser og makroner.
Pynt eventuelt med hele og knuste makroner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolade isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis - uden æggeblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os