Logo

Amaretto budding med blommesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ tsk stødt kanel
2 spsk sukker
2 æg
2 æggehvider
4 spsk amaretto likør
90 g honning
5 dl letmælk
1 tsk kanel

Blommesauce:
4 modne blommer uden sten
2 tsk citronsaft
3 spsk sukker

Opvarm ovnen til 170ºC. Smør seks små skåle.

Bland ½ tsk kanel med 2 spsk sukker og drys denne blanding i skålene.

Pisk æg, æggehvider, amaretto, honning og ½ tsk kanel.

Pisk mælk i og hæld blandingen i skålene.

Sæt skålene i vandbad og bag dem ca. 30 minutter i ovnen.

Blommesauce: Purer blommerne, citronsaft og 3 spsk sukker i en blender. Hæld saucen gennem en si.

Vend buddingerne ud og hæld lidt sauce over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her