Logo

Amaretto is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g fine små makroner
1/2 dl mandellikør
1 liter vaniljeis
2 dl piskefløde

Tag 8 små makroner fra til pynt. Knus resten til grov rasp med en kagerulle.
Rør det med Amarettoen til en pasta.
Rør vaniljeisen så blød, at den kan bredes ud over bund og 2/3 op ad siden på en rund frysefast skål.
Læg mandelmassen i midten og dæk med resten af isen.
Glat toppen, der dækkes med folie. stil skålen i fryseren et par timer.
Dyp skålen i varmt vand og vend isen ud på et koldt fad.
Pisk fløden stiv og pynt med flødeskum og makroner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavet is 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valrhona chokolade på flere måder med et stænk af ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• IsappelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet is 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os