Logo

Amaretto is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g fine små makroner
½ dl mandellikør
1 liter vaniljeis
2 dl piskefløde

Tag 8 små makroner fra til pynt. Knus resten til grov rasp med en kagerulle.
Rør det med Amarettoen til en pasta.
Rør vaniljeisen så blød, at den kan bredes ud over bund og ⅔ op ad siden på en rund frysefast skål.
Læg mandelmassen i midten og dæk med resten af isen.
Glat toppen, der dækkes med folie. stil skålen i fryseren et par timer.
Dyp skålen i varmt vand og vend isen ud på et koldt fad.
Pisk fløden stiv og pynt med flødeskum og makroner.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?