Logo

Amarettofromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 blade husblas
1 stang vanilje
3 æg
6 spsk sukker
3 dl kærnemælk
1/4 liter piskefløde
1 dl Amaretto
 
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud (gem skallen).
Pisk hele æg, sukker og vaniljekorn sammen til en luftig blanding.
Vend forsigtigt kærnemælk i.
Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt den i en skål i vandbad.
Afkøl husblasen med ca. 1 dl af æggeblandingen og rør den i resten.
Pisk fløden stiv og vend den i, smag til med Amaretto.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Struds med hvidløgsbønner og Rødvinssauce + dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet is med makron og vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os