Logo

Amerikansk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
150 g hvedemel
200 g sukker
1 tsk bagepulver
1 æg
5-6 æbler
evt. lidt kanel, hvilket giver kagen en lækker smag!!

Skræl æblerne, skær dem i både og lig dem i et ovnfast fad, drys dem evt. med lidt kanel. Smelt smøret og lad det køle af. Bland hvedemel, sukker og bagepulver. Rør sammenpisket æg heri sammen med smøret. Bred dejen ud over æblerne. Bages ved 180ºC i ca 40 min.
Smager bedst med flødeskum eller cremefraiche til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblegrød med pistacienødderTil dessert serverer vi en friskkogt æblegrød med drys af sprøde pistacienødder
• Æble muffinsÆble og kanel passer godt sammen. Disse muffins er skønne og saftige - og du kan også lave...
• Gammeldags æblekage 4Æblekage med ristet rasp, flødeskum og gele ligesom da mormor var ung. Dansk når det er...
• Nougatis med valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
522313-05-2016 12:28:57 Ole Stanley Olsen
This sounds great

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os