Logo

Amerikansk æblekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kop smeltet smør
1 kop melis
4 æggeblommer
50 g smuttede mandler
1 kop rasp
4 stiftpiskede æggehvider
4 skrællede æbler

Smør og melis røres, æggeblommerne tilsættes ét af gangen, mandler og rasp tilsættes, til sidst vendes hviderne forsigtigt i.

Æblerne skæres i snitter.
Et rundt ovnfast fad smøres med smør og drysses med rasp.

Læg lagvis dej og æblesnitter, første og sidste lag skal være dej.

Drys til sidst med rasp.
Bages ved 225ºC i ca. 20 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrombæromeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
• Chokolade-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
28906-01-2011 16:27:48 Birgit Hansen
den lyder godt vi prøve den

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!