Logo

Amerikansk citrontærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
210 g hvedemel
110 g blødt smør
75 g sukker
1 æg
1 tsk revet appelsinskal
1 spsk friskpresset appelsinsaft
 
Fyld:
4 æg
150 g sukker
1 dl piskefløde
1 tsk reven citronskal
1 dl citronsaft
korn af 1/2 vaniljestang
 
Desuden:
2-3 spsk sukker
flødeskum til pynt
 
Ælt ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile i køleskabet i ca.
20 minutter.
Pres dejen ud i en tærteform, der ca. er 26 cm i diameter.
Bag bunden ved 175ºC i ca. 15 minutter på midterste rille.
Pisk æg og sukker skummende og cremet.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Kom fyldet i den forbagte tærtebund og bag tærten yderligere 45
minutter ved 175ºC. Afkøl tærten.
Drys 2-3 spsk sukker over, og stil tærten under ovngrillen et par min.
Hold øje med tærten hele tiden så den ikke brænder på.
Pynt tærten med flødeskum rundt langs kanten, og server evt. ekstra
flødeskum til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleis med ahornsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærrand med cremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os