Logo

Amerikansk citrontærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
210 g hvedemel
110 g blødt smør
75 g sukker
1 æg
1 tsk revet appelsinskal
1 spsk friskpresset appelsinsaft
 
Fyld:
4 æg
150 g sukker
1 dl piskefløde
1 tsk reven citronskal
1 dl citronsaft
korn af ½ vaniljestang
 
Desuden:
2-3 spsk sukker
flødeskum til pynt
 
Ælt ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile i køleskabet i ca.
20 minutter.
Pres dejen ud i en tærteform, der ca. er 26 cm i diameter.
Bag bunden ved 175ºC i ca. 15 minutter på midterste rille.
Pisk æg og sukker skummende og cremet.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Kom fyldet i den forbagte tærtebund og bag tærten yderligere 45
minutter ved 175ºC. Afkøl tærten.
Drys 2-3 spsk sukker over, og stil tærten under ovngrillen et par min.
Hold øje med tærten hele tiden så den ikke brænder på.
Pynt tærten med flødeskum rundt langs kanten, og server evt. ekstra
flødeskum til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?