Logo

Amerikansk frugtcremedessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

1 æg

2 spsk sukker

saft af 1 citron og af 1 appelsin

1 dl piskefløde

1 æble

1 appelsin

1 pære

5-6 abrikoser

50 g snittede mandler

 

Ægget røres med sukker, og citron og ap­pelsinsaft røres i, og massen piskes over vandbad, til den jævner.

Den afkøles og blandes med den piskede fløde, og i cre­men vendes de ituskårne frugter samt de snittede mandler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler i creme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaofromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i creme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os