Logo

Amerikansk majsbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 1/2 dl mælk
12 dl majsmel
3 spsk smør eller margarine
1 æg
1 1/2 dl sirup
1 tsk stødt ingefær
1 tsk kanel
smør eller margarine til formen

Serveringsforslag: Serveres med flødeskum eller vaniljeis.

Lad mælken koge op og sænk derefter varmen.

Hæld forsigtigt majsmelet i under omrøring og fortsæt med at røre til blandingen bliver tyk, ca 5 min.
Tag kasserollen fra varmen og lad den køle i 10 min.

Tilsæt fedstof, æg, sirup, ingefær og kanel og bland det godt.
Smør en bageform med ledt fedtstof. Hæld blandingen i formen og bag den i ovnen ved 170ºC i ca 1 3/4 time.
Mærk med en kødnål om buddingen er færdig.

Tag buddingen ud, lad den køle noget, men servér den ret varm.

Drys evt lidt flormelis over.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VanillecremeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanillecremeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os