Logo

Amerikansk kirsebærpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

Dej:
175 g hvedemel
125 g smør
4 spsk sukker
1 tsk kanel
2-3 spsk cremefraiche 18%

Fyld:
500 g kirsebær uden sten eller
2 glas syltede kirsebær á 340 g
Evt. lidt sukker
Evt. 1 dl kirsebærsaft
2 spsk Maizena
25 g mandler
*


Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og cremefraiche, og ælt dejen let sammen.

Læg dejen i køleskab et par timer. Hæld væden fra kirsebærrene, gem 1 dl.

Bruges friske kirsebær, skal de blot skylles og udstenes, og der skal ikke tilsættes ekstra kirsebærsaft.

Bland kirsebær, evt. sukker, saft og majsstivelse i en skål.

Smut og hak mandlerne groft.

Rul 3/4 af dejen ud, og beklæd en tærteform hermed.

Fordel kirsebærfyldet i tærtebunden.

Drys mandlerne over.


Rul resten af dejen ud, og skær den i smalle strimler.

Flet strimlerne over fyldet.

Bag tærten ca. 20 min. ved 200 °C på midterste ovnrille.

Drys tærten med lidt flormelis lige inden den skal spises, den kan serveres lun eller kold.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med kirsebær og rosmarinDette superlækre brød er en god sommerfavorit, for det kan både nydes som en skøn kage, en...
• Kirsebær-dessert med chokoladeDet søde punktum er en enkel dessert med hårde kager, creme og friske kirsebær
• Kirsebær med flødeskum, chokolade og sprødt rugbrød- en dejlig dessert med danske kirsebær, der er i sæson netop i august/september. Ellers...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!