Logo

Amerikansk kirsebærpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

Dej:
175 g hvedemel
125 g smør
4 spsk sukker
1 tsk kanel
2-3 spsk cremefraiche 18%

Fyld:
500 g kirsebær uden sten eller
2 glas syltede kirsebær á 340 g
Evt. lidt sukker
Evt. 1 dl kirsebærsaft
2 spsk Maizena
25 g mandler
*


Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og cremefraiche, og ælt dejen let sammen.

Læg dejen i køleskab et par timer. Hæld væden fra kirsebærrene, gem 1 dl.

Bruges friske kirsebær, skal de blot skylles og udstenes, og der skal ikke tilsættes ekstra kirsebærsaft.

Bland kirsebær, evt. sukker, saft og majsstivelse i en skål.

Smut og hak mandlerne groft.

Rul ¾ af dejen ud, og beklæd en tærteform hermed.

Fordel kirsebærfyldet i tærtebunden.

Drys mandlerne over.


Rul resten af dejen ud, og skær den i smalle strimler.

Flet strimlerne over fyldet.

Bag tærten ca. 20 min. ved 200 °C på midterste ovnrille.

Drys tærten med lidt flormelis lige inden den skal spises, den kan serveres lun eller kold.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her