Logo

Ananas blanc manger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse ananas
3 blade husblas
3 dl piskefløde
Pynt:
½ dl piskefløde
Revet chokolade

Skær ananasskiverne i stykker og læg dem i en si. Gem lagen.

Læg husblasen i blød i koldt vand i 8-10 minutter.

Pisk imens fløden stiv.

Tag husblasen op, tryk den fri for vand og smelt den med ananaslagen i en lille gryde for svag varme.

Lad husblasen svale håndvarm, og hæld den i flødeskummet i en tynd stråle under piskning. Bland ananasstykkerne i.

Fordel fromagen i glas og stil den koldt mindst en time.

Pynt med flødeskum og reven chokolade.

Original Blanc manger; se Madlex.dk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her