Logo

Ananas blanc manger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dåse ananas
3 blade husblas
3 dl piskefløde
Pynt:
½ dl piskefløde
Revet chokolade

Skær ananasskiverne i stykker og læg dem i en si. Gem lagen.

Læg husblasen i blød i koldt vand i 8-10 minutter.

Pisk imens fløden stiv.

Tag husblasen op, tryk den fri for vand og smelt den med ananaslagen i en lille gryde for svag varme.

Lad husblasen svale håndvarm, og hæld den i flødeskummet i en tynd stråle under piskning. Bland ananasstykkerne i.

Fordel fromagen i glas og stil den koldt mindst en time.

Pynt med flødeskum og reven chokolade.

Original Blanc manger; se Madlex.dk

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold hindbærdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey isEn Baileyis lavet helt fra bunden. Isen er virkelig let at lave, og så smager den...
• Lune svesker med marengslågTil dessert bages svesker med mandler og marcipan under et lag friskpisket marengs
• Kold fersken i ribssaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!