Logo

Ananas blanc manger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dåse ananas
3 blade husblas
3 dl piskefløde
Pynt:
1/2 dl piskefløde
Revet chokolade

Skær ananasskiverne i stykker og læg dem i en si. Gem lagen.

Læg husblasen i blød i koldt vand i 8-10 minutter.

Pisk imens fløden stiv.

Tag husblasen op, tryk den fri for vand og smelt den med ananaslagen i en lille gryde for svag varme.

Lad husblasen svale håndvarm, og hæld den i flødeskummet i en tynd stråle under piskning. Bland ananasstykkerne i.

Fordel fromagen i glas og stil den koldt mindst en time.

Pynt med flødeskum og reven chokolade.

Original Blanc manger; se Madlex.dk

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas med chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt rabarber med vanilje-tykmælk˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1...
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os