Logo

Ananas-fersken trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fyld:
50 g makroner
1 dl ananaslage

Frugt:
1 dåse ananasterninger
4 henkogte ferskner

Pynt:
250 g hindbær
4 spsk sukker
1 tsk Vanila
1 blad husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum

Makronerne fugtes med ananaslage. Ananasterninger og ferskensnitter lægges over. 8-10 hindbær tages fra til pynt. Resten moses, røres med sukker og Vanila og tilsættes 1 blad smeltet husblas. Flødeskummet blandes i. Desserten dækkes hermed og pyntes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær-hindbærgrødDen traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt...
• Appelsin-kiwisalat med sabayonnecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KærnemælkskoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær-hindbærgrødDen traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!