Logo

Ananas-fersken trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyld:
50 g makroner
1 dl ananaslage

Frugt:
1 dåse ananasterninger
4 henkogte ferskner

Pynt:
250 g hindbær
4 spsk sukker
1 tsk Vanila
1 blad husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum

Makronerne fugtes med ananaslage. Ananasterninger og ferskensnitter lægges over. 8-10 hindbær tages fra til pynt. Resten moses, røres med sukker og Vanila og tilsættes 1 blad smeltet husblas. Flødeskummet blandes i. Desserten dækkes hermed og pyntes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her