Logo

Ananasfrappé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 blade husblas
1 dåse ananasmos, ca 375 g
1/2 dl appelsinjuice
1 æggehvide
Garnering:
1/2-1 dl piskefløde
4 stilke citronmelisse

Læg husblasen i koldt vand, blad for blad, så de ikke klæber til hinanden. Hæld ananas med væde samt appelsinjuice i en skål.
Kram det meste af vandet ud af husblasen og smelt den i en lille skål i mikroovnen eller over svag varme i en kasserolle.
Hæld husblasen over ananasen i en tynd stråle og pisk kraftigt hele tiden.
Pisk æggehviden til stift skum og vend den i ananasen.
Fordel blandingen i fire flotte portionsglas.

Dæk med plastfolie og lad dem stå i køleskabet i mindst 4 timer for at stivne.
Pisk fløden og pynt hvert portionsglas med flødeskum og citronmelisse.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-kiwisalat med sabayonnecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os