Logo

Ananasfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg, delte
4 spsk sukker
6 husblas
2 dl ananassaft
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde, pisket til skum
evt. ananasstykker
Pynt:
1 dl flødeskum
ananasstykker

Æggeblommer og sukker røres godt.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp.

Ananassaft og citronsaft blandes i.

Opløsningen hældes i æggeblommerne.

Der røres nu og da, til det begynder at blive jævnt.

Da vendes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt deri.

Eventuelle ananasstykker tilsættes til sidst, når fromagen kan »bære«. Fromagen hældes op og stilles koldt.

Pyntes med flødeskum og ananasstykker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær- og vanilledessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Turkish delight syllabubEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte æblestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær- og citronparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!