Logo

Ananasfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg, delte
4 spsk sukker
6 husblas
2 dl ananassaft
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde, pisket til skum
evt. ananasstykker
Pynt:
1 dl flødeskum
ananasstykker

Æggeblommer og sukker røres godt.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp.

Ananassaft og citronsaft blandes i.

Opløsningen hældes i æggeblommerne.

Der røres nu og da, til det begynder at blive jævnt.

Da vendes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt deri.

Eventuelle ananasstykker tilsættes til sidst, når fromagen kan »bære«. Fromagen hældes op og stilles koldt.

Pyntes med flødeskum og ananasstykker.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?