Logo

Ananasfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananasfromage

 

Dejlig klassisk dessert og i barndommen i 50erne en rigtig søndagsdessert. Det nemmeste er i dag som dengang at bruge konserves, det er ok og så er det tidsbesparende. En frisk ananas er jo godt og det er udmærket at lave maden fra bunden.

Pers.8. Tid: 120 min + 20 min.

 

# Ingredienser

8 æg

125 g sukker

12 blade husblas

4 dl ananasjuice

2 spsk citronsaft

2 dl fløde

1 dåse ananas

citronmelisse til pynt

*

Tilberedning:

Pisk æggeblommer og sukker til en skummende æggesnaps.

Læg de 12 blade husblas i koldt vand – når husblassen er blødgjort, tages bladene op, vrides fri for vand, og smeltes over et vandbad.

Bland ananasjuice og citronsaft med den smeltede husblas, og tilsæt den skummende æggesnaps til ananasjuice og citronsaft.

Rør massen så jævn som muligt.

Pisk æggehviderne stive, og pisk piskefløden til skum.

Vend derefter forsigtigt æggehviderne i æggesnapsen, og derefter flødeskummet.

Skær ananassen fra dåsen i fine stykker, og vend dem forsigtigt i massen.

Stil fromagen koldt i minimum 2 timer.

Før servering anrettes fromagen på fine tallerkener, og pyntes med flødeskum, citronmelisse og ananasstykker.

 

Ananasfromage

Ananasfromage som den blev serveret på »Badehotellet«

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her