Logo

Ananasfromage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse ananas, ca. 550 g
4 blade husblas
1 ½ dl ananaslage
1 spsk citronsaft
1 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde

Ananasstykkerne afdryppes og skæres i terninger. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes over damp. Ananaslage, citronsaft og sukker blandes i. Fløden piskes ikke for stiv. Husblasopløsningen hældes i på en gang og røres roligt om i flødeskummet. Skålen stilles koldt. Man rører af og til, og når fromagen kan “bære” blandes de fleste ananasstykker i. Desserten anrettes i en skål og pyntes med ananas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkoldskål med A38En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Juleaften En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanie-portvinskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål 3Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!