Logo

Ananasfromage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse ananas, ca. 550 g
4 blade husblas
1 1/2 dl ananaslage
1 spsk citronsaft
1 spsk sukker
2 1/2 dl piskefløde

Ananasstykkerne afdryppes og skæres i terninger. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes over damp. Ananaslage, citronsaft og sukker blandes i. Fløden piskes ikke for stiv. Husblasopløsningen hældes i på en gang og røres roligt om i flødeskummet. Skålen stilles koldt. Man rører af og til, og når fromagen kan “bære” blandes de fleste ananasstykker i. Desserten anrettes i en skål og pyntes med ananas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblegratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmousse 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegelé med kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os