Logo

Ananas-jordbær trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
50 g makroner
3 spsk hvidvin

Frugt:
350 g ananasterninger
250 g jordbær

creme:
¼ literfløde
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk cremepulver
1 dl piskefløde, pisket

Makronerne stænkes med vin. Fløde, æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen og gives et opkog. Cremen afkøles i ro, røres blød og blandes med flødeskum. Cremen kommes på makronerne og dækkes med ananas. Jordbærrene kan vendes i flormelis, før de lægges øverst. Der kan pyntes med flødeskumstoppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her