Logo

Ananas-jordbær trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fyld:
50 g makroner
3 spsk hvidvin

Frugt:
350 g ananasterninger
250 g jordbær

creme:
1/4 literfløde
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk cremepulver
1 dl piskefløde, pisket

Makronerne stænkes med vin. Fløde, æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen og gives et opkog. Cremen afkøles i ro, røres blød og blandes med flødeskum. Cremen kommes på makronerne og dækkes med ananas. Jordbærrene kan vendes i flormelis, før de lægges øverst. Der kan pyntes med flødeskumstoppe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grand Marnier isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning - chokoladekage med kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os