Logo

Ananasparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(1 liter)

1 stor ananas
2 æg
2 ½ dl piskefløde
65 g flormelis
2 spsk citronsaft

Skær et låg af ananassen, lad den grønne top sidde på og tag frugtkødet ud - gem skal og låg. Blend eller purér frugtkødet - til isen skal der anvendes ca. 3 dl ananaspuré. Del æggene og pisk hviderne stive.
Pisk fløden til flødeskum og pisk æggeblommerne med flormelis. Bland ananaspuréen og citronsaften i æggemassen, vend flødeskummet i og tilsæt de stiftpiskede æggehvider. Frys ismassen.
Isen anrettes i ananasskallen. Isen kan enten lægges op med en ske, eller den kan formes som kugler. Bruger man iskugler, skal de tilbage i fryseren og blive gennemfrosne, før de lægges i skallen.
Låget lægges på til sidst.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?