Logo

Ananas med is og nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ananas
1 liter vaniljeis
hård nougat:
75 g sukker
25 g smør
ca. 75 g mandler eller valnødder

Hård nougat: Smelt sukker på en pande og tilsæt smør.

Lad det koge jævnt, vend mandlerne i og hæld det ud på et stykke bagepapir. Del ananasen i fire og fjern stokken.

Skær frugtkødet af skrællen med en kniv.

Skær det i skiver og læg det tilbage på skrællerne.

Anret ananasen på tallerkener med is og hakket, hård nougat.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?