Logo

Ananas med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananas med marengs

 

Tilberedningstid ialt: 2 timer 30 min Arbejdstid: 40 min Ingredienser: 2 pers.

 

1 ananas

1 spsk honning
65 g sukker
1 æggehvider
Pynt:
8 blade frisk citronmelisse
*
Fremgangsmåde:
Halvér ananassen på langs, tag kødet ud og skær det i terninger.

Vend ananaskødet med honning og læg dem tilbage i de halve ananas.

Stil dem i køleskab.

Til marengs: Pisk sukker og æggehvider sammen til det bliver tykt.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 140 °C i ca. 90 minutter.

Læg det over ananassen, pynt med citronmelisse og servér.

........................................................................................................................

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?