Logo

Ananas med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananas med marengs

 

Tilberedningstid ialt: 2 timer 30 min Arbejdstid: 40 min Ingredienser: 2 pers.

 

1 ananas

1 spsk honning
65 g sukker
1 æggehvider
Pynt:
8 blade frisk citronmelisse
*
Fremgangsmåde:
Halvér ananassen på langs, tag kødet ud og skær det i terninger.

Vend ananaskødet med honning og læg dem tilbage i de halve ananas.

Stil dem i køleskab.

Til marengs: Pisk sukker og æggehvider sammen til det bliver tykt.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 140 °C i ca. 90 minutter.

Læg det over ananassen, pynt med citronmelisse og servér.

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her