Logo

Ananas med stjerneanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 modne ananas
6 hele stjerneanis stødt i morter eller blendet i kaffemølle
200 g gylden rørsukker
2 dl vand
 
Skræl ananas med en kniv, halver og skær den i kvarte.
Skær den hårde stok af og kassér den.
Skær ananas i super tynde skiver og læg dem op i en skål.
Kom stjerneanis, rørsukker og vand op i en lille gryde.
Bring væsken i kog og lad det småkoge i 5 minutter eller indtil konsistensen er som sirup. Hæld den kogende sirup henover ananas.
Spis solo eller sammen med yoghurt og müesli til morgenmaden.
Eller server med en klat cremefraiche, flødeskum eller is.
 
Tips: For at fremme smagen, marineres ananas natten over i køleskabet. Frugter som mango, papaya, figner, ferskner eller blommer, kan nemt bruges som et glimrende alternativ.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med isBrug denne nemme opskrift og få pandekager med et friskt pift af citronskal - perfekte...
• Coupe MartiniqueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
• Pandekager med citroncremefyld og mandlerDesserten er luksus-pandekager med citroncreme og mandler. Ligesom på rådhuset...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os