Logo

Ananas med vaniljesirup og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananas med vaniljesirup og flødeskum

1 moden ananas

1 passionsfrugt

1,5 dl ahornsirup

1 stang vanilje

2,5 dl piskefløde

 

Skræl ananasen, og skær den i så tynde skiver som muligt.

Læg skiverne på et fad.

Fordel passionsfrugtens saft over ananasen.

Kog ahornsirup, vaniljekorn og stang sammen.

Dryp vaniljesiruppen over ananasen.

Pisk fløden til skum, og server den til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrombæromeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
• Chokolade-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!