Logo

Ananas med vaniljesirup og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananas med vaniljesirup og flødeskum

1 moden ananas

1 passionsfrugt

1,5 dl ahornsirup

1 stang vanilje

2,5 dl piskefløde

 

Skræl ananasen, og skær den i så tynde skiver som muligt.

Læg skiverne på et fad.

Fordel passionsfrugtens saft over ananasen.

Kog ahornsirup, vaniljekorn og stang sammen.

Dryp vaniljesiruppen over ananasen.

Pisk fløden til skum, og server den til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronpandekager med jordbærDe tynde citronpandekager smager pragtfuldt med jordbær til
• Pæremarengs bagt med abrikos-passionssauce og granatæblesorbetHvis du vil prøve en anderledes og eksotisk dessert til gæsterne så prøv denne ret med...
• Dybstegte bananer i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronpandekager med appelsinsukker og ricottaIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!