Logo

Ananas surprise 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 små ananas
1/2 L. vaniljeis
3 æggehvider
125 g sukker
 
Forvarm ovnen til 250ºC.
Ananas med top flækkes på langs.
Kødet løsnes langs skallen, stokken i midten skæres væk, og kødet skæres i tern.
Æggehviderne piskes meget stive.
Sukkeret piskes i lidt af gangen.
Is og ananas fordeles lagvis i skallerne.
Marengsmassen fordeles over, det er vigtigt, at massen dækker
fuldstændigt, da isen ellers smelter for hurtigt under bagningen.
Ananas halvdelene sættes straks i ovnen og bager til marengsen er pænt
brun ca. 5 min v. 250ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med skyrcremeHer er en nem og lækker hverdagsdessert, der ikke tynger alt for meget på...
• Sorbet med passionsfrugter og CampariEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnødemousse med citrusfileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med skyrcremeHer er en nem og lækker hverdagsdessert, der ikke tynger alt for meget på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os