Logo

Ananas surprise 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 små ananas
1/2 L. vaniljeis
3 æggehvider
125 g sukker
 
Forvarm ovnen til 250ºC.
Ananas med top flækkes på langs.
Kødet løsnes langs skallen, stokken i midten skæres væk, og kødet skæres i tern.
Æggehviderne piskes meget stive.
Sukkeret piskes i lidt af gangen.
Is og ananas fordeles lagvis i skallerne.
Marengsmassen fordeles over, det er vigtigt, at massen dækker
fuldstændigt, da isen ellers smelter for hurtigt under bagningen.
Ananas halvdelene sættes straks i ovnen og bager til marengsen er pænt
brun ca. 5 min v. 250ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage 4Æblekage med ristet rasp, flødeskum og gele ligesom da mormor var ung. Dansk når det er...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!