Logo

Ananaschips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 lille ananas, ca. 400 g
saft fra 1 citron
1 dl vand
50 g sukker

Skær top og bund af ananasen. Stil den på en af snitfladerne og skær så skrællen af. Skær ananasen i så tynde skiver som muligt på tværs af længderetningen (2-3 mm). Kom skiverne i en skål, hæld citronsaften over.
Kog vand og sukker op og hæld så den sirup ned til ananasskiverne.
Ryst rundt så alle skiverne er dækket og marinér dem til de er helt kolde. Lad dem dryppe grundigt af og fordel så skiverne på bagepapir på bageplader og tør dem ved 75º varmluft, 5-6 timer indtil ananasskiverne er knastørre. (Alternativt kan skiverne tørres på bagepapir i fyrrum, ovenpå pejsen, eller radiatoren).
Opbevar dem i en lufttæt dåse - op til 2-3 dage - før de skal spises, med is.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her