Logo

Ananasbudding med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

33/4 dl ananassaft
1 ¼ dl vand
3 spsk sukker
4 spsk Eventyr buddingpulver
1 helt æg

Fyld:
¼ kg friske eller frosne jordbær
3 spsk flormelis

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanila

Ananassaften blandes med vand, til der er ½ liter. Sukker, buddingpulver og lidt af saften røres sammen. Et helt æg piskes i. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og fyldes i en randform, der er skyllet i koldt vand. Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud. I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe. Vanila drysses over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her