Logo

Marineret, røget sild + Osteomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret, røget sild + Osteomelet

Marineret, røget sild

4 røgede sild

Fransk marinade - se Tillæg

10 radiser

1 løg

2 spsk klippet dild eller purløg

Tilbehør: groft brød

*

Pil silden omhyggeligt og læg fileterne i et fad med kant.

Hæld mari­naden over og lad det trække et par timer.

Hæld det meste af mari­naden fra og drys retten med udskivede radiser, tynde løgringe og klippet dild.

Server groft brød til.

 

Madopskrift billede

Osteomelet

6 æg

6 spsk fløde

salt og peber

125 g reven Danbo ost

smør eller mar­garine

Tilbehør: ristet brød og grøn salat

*

Pisk æggene let sammen med fløden og tilsæt salt, peber og reven ost.

Smelt smør eller margarine i en ikke for varm omeletpande og hæld dejen i.

Bag omeletten ved moderat varme, til undersiden er gyldenbrun, og oversiden knapt størknet.

Løft lidt i omeletten her og der under bagningen.

Lad den færdige omelet glide halvt over på et opvarmet serveringsfad og fold med et tag med panden resten over.

Server omeletten straks og server ristet brød og grøn salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her