Logo

Ananasis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 mellemstor ananas
3 dl vand
1 dl citronsaft
200 g sukker
½ l. fløde
korn af en vaniljestang

Skræl ananasen og skær kødet i tern. Kog vand citronsaft og sukker sammen og kom ananastern deri. Afkøl og kør evt. i food-processor til det er jævnt. Pisk fløden og smag til med vanilje og ven ananasmosen i, Frys massen mindst 4 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbergratin - Clafoutis à la RhubarbeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romersk isdessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbergratin En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!