Logo

Ananasrand 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 bl. husblas
9 dl ananasjuice
6 dl ananassaft (svare til saften fra 3 dåser ananastern)
citronsaft
625 g ananastern
 
Fyld - som forret:
500 g rejer
3 ds fiskeboller
600 g mayonnaise
8 dl cremefraiche
A 38
Citronsaft
Grøn salat
 
Fyld - som dessert:

8 dl piskefløde
 
Ananasrand:
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Kom ananassaft, juice og citronsaft i en gryde og lad det varme op.
Tag gryden af varmen, tilsæt den knugede husblas og rør den helt ud. Blend ananasternene, til en mos.
Hæld ananasgeleen i de 3 randforme og fordel derefter ananasmosen i geleen.
Stil den på køl et døgn.

 
Som Forret:
Snit den grønne salat og læg den på 3 fade.
Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med dressing.
Dressing:
Bland mayonnaise og crème fraiche, spæd op med A 38 efter behov.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Bland rejer og fiskeboller i dressingen. (skær evt. fiskebollerne i mindre stykker).
Som dessert:
Pynt med flødeskum og nogle ananasstykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her