Logo

Ananasringe, bagt med kanel - 0 fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Fedtfattig dessert med ananasringe med sukker og kanel der bages i ovnen. Alternativt kan man bruge ananassen til caribiske spid med banan og honning. Se begge opskifter her.

 

 

4 personer
 
1 lille ananas, skrællet og stokken fjernet
50 g mørk rørsukker
1 tsk stødt kanel
en knivspids mild chili­pulver
melis til at drysse over
 
Skær ananasen i 1 cm ringe og dup ringene tørre med køk­kenrulle.
Kom resten af ingredienserne i en stor plasticpose og bland godt.
Kom nogle få ananasringe i plasticposen ad gangen og vend dem godt rundt.
Tag dem derefter ud og læg dem i et ovnfast fad.
Gentag processen med resten af ananasringene.
Læg ananasringene på en bageplade beklædt med folie og drys sukker over.
Bag i en forvarmet ovn ved 200ºC i 20 minutter.
Server eventuelt med fedtfattig fromage frais til.
 
kJ 430; protein 1 g; fedt O g; kulhydrat 26 g
 
Variation: Caribiske spid (4 personer)
1 lille ananas, skrællet, stokken fjernet og derefter skåret i mindre stykker
1 fast banan, skåret i mindre stykker
3 spsk flydende honning
2 spsk citronsaft
 
Læg 8 træspid i varmt vand i 10 minutter.
Lad dem der­efter dryppe af.
Stik ananas- og bananstykker på spiddene.
Bland derefter honning og citronsaft.
Læg spiddene på en grillpande.
Pensl frugten med hon­ningmarinaden og grill over medium varme i 20 minutter.
Vend spiddene jævnligt, indtil frugten er færdig.
 
kJ 600; protein 1 g; fedt 0 g; kulhydrat 36 g

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.