Logo

Ananasris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ananas
4 dl kogte ris
4 dl flødeskum
1 spsk kokosmel
1 dl appelsinsaft
1 spsk flormelis
100 g hakket citronmelisse

Ananassen skæres i små tern og blandes med de kogte ris, flødeskum, kokosmel, appelsinsaft, flormelis og citronmelisse.
Desserten kommes herefter i den udhulede frugt og toppen sættes på før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her