Logo

Ananasris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 ananas
4 dl kogte ris
4 dl flødeskum
1 spsk kokosmel
1 dl appelsinsaft
1 spsk flormelis
100 g hakket citronmelisse

Ananassen skæres i små tern og blandes med de kogte ris, flødeskum, kokosmel, appelsinsaft, flormelis og citronmelisse.
Desserten kommes herefter i den udhulede frugt og toppen sættes på før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikosparfait med melonLækker luftig abrikos is, som er dejlig sød.
• Kirsebær-hindbærgrødDen traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt...
• Appelsinsalat, finEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikosparfait med melonLækker luftig abrikos is, som er dejlig sød.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!