Logo

Ananassalat med pebermynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 personer

1 kg ananas i skiver (en frisk ananas eller på dåse)
4 Bigarreaux kirsebær eller 4 pæne jordbær
Nogle pebermynteblade samt 4 pebermynteskud
2 spsk mørk farin

Jeg har allerede nævnt, at jeg holder meget af den måde, hvorpå pebermynte fremhæver duften fra ananas.

Denne opskrift understreger dette!
Læg fire hele ananasskiver til side.

Skær resten af ananassen i stykker på ca. 1 cm og bland dem med deres egen saft og permynteblade.

Fordel det på fire tallerkener, som stilles køligt.

Drys de fire hele skiver med mørk farin, og brun dem ganske kort på grill i ovnen.
Læg ananasskiverne midt på hver tallerken.

Pynt med et jordbær eller et kirsebær og et pebermynteskud.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fynsk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærfool klassisk dessertFool er en klassisk engelsk dessert, der består af en frugtkompot vendt med en kogt creme....
• Hindbærparfait med jordbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fynsk buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!