Logo

Ananassalat med pebermynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 kg ananas i skiver (en frisk ananas eller på dåse)
4 Bigarreaux kirsebær eller 4 pæne jordbær
Nogle pebermynteblade samt 4 pebermynteskud
2 spsk mørk farin

Jeg har allerede nævnt, at jeg holder meget af den måde, hvorpå pebermynte fremhæver duften fra ananas.

Denne opskrift understreger dette!
Læg fire hele ananasskiver til side.

Skær resten af ananassen i stykker på ca. 1 cm og bland dem med deres egen saft og permynteblade.

Fordel det på fire tallerkener, som stilles køligt.

Drys de fire hele skiver med mørk farin, og brun dem ganske kort på grill i ovnen.
Læg ananasskiverne midt på hver tallerken.

Pynt med et jordbær eller et kirsebær og et pebermynteskud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her