Logo

Appelsin Copacabana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

4 spsk vand
2 spsk sukker
2 cl lys rom
4 appelsiner
50 g mørk chokolade
1 spsk kakao
1/2 tsk pulverkaffe
1/2 l vaniljeis

Bring vand, sukker og rom i kog. Lad de pillede appelsiner trække i lagen 1 minut. Tag dem op og skære dem i tern, der fordeles i 4 portionsglas. Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes sammen med kakao og kaffe i lagen, ikke koge. Skiv isen over appelsinerne med en varm ske. Hæld saucen over og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokolademusEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
• Dadelkage med sabayonne og appelsinDer er smæk på smagen i den super-saftige dadelkage, der har fået hældt...
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os