Logo

Appelsin Copacabana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 spsk vand
2 spsk sukker
2 cl lys rom
4 appelsiner
50 g mørk chokolade
1 spsk kakao
½ tsk pulverkaffe
½ l vaniljeis

Bring vand, sukker og rom i kog. Lad de pillede appelsiner trække i lagen 1 minut. Tag dem op og skære dem i tern, der fordeles i 4 portionsglas. Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes sammen med kakao og kaffe i lagen, ikke koge. Skiv isen over appelsinerne med en varm ske. Hæld saucen over og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her