Logo

Appelsin -frugtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:
1 portion grundsukkerlage til frugtis (se opskrift).
1/2 l appelsinsaft (ca. 5-6 saftige appelsiner)
1/2 dl citronsaft
reven skal af 2 appelsiner rød og gul frugtfarve (evt.)

Kog grundsukkerlagen. Tilsæt efter kogningen reven appelsinskal. Lad lagen trække i 1/2 time. Tilsæt derefter appelsin- og citronsaft. Hæld blandingen gennem en trådsigte og kontroller derefter med sukkeraræometeret, om den måler 15° Be. Frys den i maskine. Appelsin-frugtis bliver sjældent orangefarvet, men bleggul. Ønsker man, at isen skal have en stærkere farve, kan lidt rød og gul frugtfarve tilsættes.
Som selvstændig dessert kan appelsin-frugtisen anrettes i portionsglas. '
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KiwisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsouffle med varm sauce af friskpressede appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landsuppe + Æbler i yoghurtcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KiwisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!