Logo

Appelsin i ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 ½ dl skummetmælk
1 appelsin
4 tsk Maizenamel
Ingefær efter smag
sødemiddel og vaniljeessens efter smag
 
Skummetmælk, ingefær, sødemiddel, vaniljeessens og Maizenamelet koges op sammen.
Blandes forsigtigt sammen med appelsinen der er skåret i fine små tern.
Stilles koldt i ca. 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is-souffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsmoothieEn smoothie tilberedes af frisk eller frossen frugt, og lige nu er det oplagt at bruge...
• Is-roulade med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!