Logo

Appelsin i ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl skummetmælk
1 appelsin
4 tsk Maizenamel
Ingefær efter smag
sødemiddel og vaniljeessens efter smag
 
Skummetmælk, ingefær, sødemiddel, vaniljeessens og Maizenamelet koges op sammen.
Blandes forsigtigt sammen med appelsinen der er skåret i fine små tern.
Stilles koldt i ca. 1 time.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?