Logo

Appelsin iscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. mælk
1/2 l. fløde
200-250 g sukker
1 stang vaniljestang
2-3 store appelsiner
8 æggeblommer
Grand Marnier
 
Skræl appelsinen og skær den i fileter og blend kødet med resten af
saften.
Kom mælk, fløde, sukker, vanilje og appelsinsaften i en gryde varm det op
til ca. 80ºC.
Lad det køle lidt ned og legér det sammen med æggeblommerne i en skål.
Lad det køle af i køleskabet og kør det derefter på en ismaskine.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Licorice Parfait with Lime SyrupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer bagt med kanel og sukkerHvis du skal serverer dessert til dine gæster eller lignende men ikke er i humør med til...
• MarmorfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Licorice Parfait with Lime SyrupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os