Logo

Appelsin marineret figner med nelliker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 figner
1 appelsin
2 dl yougurt naturel
2 dl stærk kaffe
1 æg
1 vaniljestang
div. nelliker, kardemomme og sødemiddel

Appelsinsaft af en appelsin koges op med vanilje, nelliker, og en lille smule sødemiddel Fignerne marineres i 4-5 timer i den afkølede lage.
Fignerne anrettes i en lille dyb tallerken og lagen røres op med yougurt, smages til med kardemomme, stærk kaffe og sødemiddel og æggeblomme.
Hældes hen over fignerne og gratiners i ovnen i 2 minutter ved 230ºC.
Kan serveres straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål - diabetiker 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan copacabanaSpændende dessert, formentligt inspireret af sydligere himmelstrøg, hvor bananerne trækker...
• Lækker æbledessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål - diabetiker 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os