Logo

Appelsin marineret figner med nelliker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 figner
1 appelsin
2 dl yougurt naturel
2 dl stærk kaffe
1 æg
1 vaniljestang
div. nelliker, kardemomme og sødemiddel

Appelsinsaft af en appelsin koges op med vanilje, nelliker, og en lille smule sødemiddel Fignerne marineres i 4-5 timer i den afkølede lage.
Fignerne anrettes i en lille dyb tallerken og lagen røres op med yougurt, smages til med kardemomme, stærk kaffe og sødemiddel og æggeblomme.
Hældes hen over fignerne og gratiners i ovnen i 2 minutter ved 230ºC.
Kan serveres straks.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her