Logo

Appelsin trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyld:
50 g makroner
1/2 dl sherry

Frugt:
3-4 appelsiner
2 spsk sukker

Creme:
saft af 2 appelsiner
saft og revet skal af 1/2 citron
1/4 liter vand
75 g sukker
1 æg
2 spsk cremepulver

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Makronerne stænkes med sherry.

Appelsinerne pilles, skæres i skiver, lægges på makronerne og drysses med sukker.

Appelsinsaft, revet skal og citronsaft blandes med vand, til der er 1/2 liter, der bringes i kog med sukkeret og jævnes med sammenpisket æg og cremepulver.

Cremen afkøles, kommes på frugten og pyntes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt rabarber med vanilje-tykmælk˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1...
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os