Logo

Appelsin trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
50 g makroner
½ dl sherry

Frugt:
3-4 appelsiner
2 spsk sukker

Creme:
saft af 2 appelsiner
saft og revet skal af ½ citron
¼ liter vand
75 g sukker
1 æg
2 spsk cremepulver

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Makronerne stænkes med sherry.

Appelsinerne pilles, skæres i skiver, lægges på makronerne og drysses med sukker.

Appelsinsaft, revet skal og citronsaft blandes med vand, til der er ½ liter, der bringes i kog med sukkeret og jævnes med sammenpisket æg og cremepulver.

Cremen afkøles, kommes på frugten og pyntes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her