Logo

Appelsin trifli 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 appelsiner
12 små makroner
1 halv pose valnødder
1 plade mørkt chokolade
Piskefløde

Skræl og skær appelsinbådene i små stykker og hæld dem i en skål.
Knus makronerne og bland appelsinstykker og makroner sammen.
Hak valnødderne og hæld i.
Hak chokoladen, men vent med at blande den i til lige før servering.
Pisk piskefløden og vend den i appelsinblandingen eller brug den som pynt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salzburger nockerlnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage fra LyøOpskriften er fra før år 1800, men den tilberedes den dag i dag
• Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!