Logo

Appelsinbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 appelsiner, saft heraf
5 spsk citronsaft eller Citrus Nekta
vand
1 Eventyr buddingpulver
175 g sukker
1 helt æg

Pynt:
1/4 liter piskefløde, pisket til skum
1 tsk sukker
1 tsk Vanila
appelsinskiver

Appelsinerne skylles og deles. Saften presses ud og blandes med citronsaft og vand, til der er 1 liter. Lidt revet appelsinskal tilsættes. Buddingpulver, sukker, lidt af saften og et helt æg piskes sammen. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og hældes i en form, der er skyllet i koldt vand. Den afkøles. Buddingen løsnes i kanten, vendes ud og pyntes med flødeskum. Appelsinskiver, drysset med sukker og Vanila lægges omkring desserten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærspid med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosfadAbrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os