Logo

Appelsinbudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukker
1 dl vand
9 blade gelatine
5 dl letpisket fløde
1 dl friskpresset appelsinjuice
1 appelsin

Sukker og vand koges op, og den udblødte gelatine smeltes heri. Lun appelsinsaft tilsættes, og til sidst vendes den letpiskede fløde i. Serveres med appelsinfileter, som er vendt i mandelmel (blendede mandler) og stegt på en pande i ca. 30 sek.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PassionsfrugtfromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Blandt de mest populære er Limefromage og...
• Crepes Suzette 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberdessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Passionsfrugter, bagt serveret med vanille parfaitEn spændende dessert hvor, der er mange forskellige komponenter i det der både er vanille...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os