Logo

Appelsinbudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker
1 dl vand
9 blade gelatine
5 dl letpisket fløde
1 dl friskpresset appelsinjuice
1 appelsin

Sukker og vand koges op, og den udblødte gelatine smeltes heri. Lun appelsinsaft tilsættes, og til sidst vendes den letpiskede fløde i. Serveres med appelsinfileter, som er vendt i mandelmel (blendede mandler) og stegt på en pande i ca. 30 sek.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her