Logo

Appelsincoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-6 appelsiner
2 dl kogt sukkerlage (50/50)
½ kanelstang
2 stjerneanis
50 g usaltet smør
 
Skræl appelsiner med kniv. Fjern den hvide hinde.
Striml den gule skal.
Giv strimlerne et opkog 4 gange, hver gang i nyt vand.
Skær fileterne ud (både uden skind) af de skrællede appelsiner.
hæld fileter og strimler i en gryde med sukkerlage, kanel og anis.
Pres resten af saften fra appelsinerne i gryden.
Tilsæt smør og lad saucen koge til det tykner.
Afkøl.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?