Logo

Appelsincoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 appelsiner
2 dl kogt sukkerlage (50/50)
½ kanelstang
2 stjerneanis
50 g usaltet smør
 
Skræl appelsiner med kniv. Fjern den hvide hinde.
Striml den gule skal.
Giv strimlerne et opkog 4 gange, hver gang i nyt vand.
Skær fileterne ud (både uden skind) af de skrællede appelsiner.
hæld fileter og strimler i en gryde med sukkerlage, kanel og anis.
Pres resten af saften fra appelsinerne i gryden.
Tilsæt smør og lad saucen koge til det tykner.
Afkøl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her