Logo

Appelsincoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 appelsiner
2 dl kogt sukkerlage (50/50)
½ kanelstang
2 stjerneanis
50 g usaltet smør
 
Skræl appelsiner med kniv. Fjern den hvide hinde.
Striml den gule skal.
Giv strimlerne et opkog 4 gange, hver gang i nyt vand.
Skær fileterne ud (både uden skind) af de skrællede appelsiner.
hæld fileter og strimler i en gryde med sukkerlage, kanel og anis.
Pres resten af saften fra appelsinerne i gryden.
Tilsæt smør og lad saucen koge til det tykner.
Afkøl.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NutellaisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse, klassisk franskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova-trifliJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt prøv denne skønne opskrift på trifli...
• NutellaisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!