Logo

Appelsincoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 appelsiner
2 dl kogt sukkerlage (50/50)
1/2 kanelstang
2 stjerneanis
50 g usaltet smør
 
Skræl appelsiner med kniv. Fjern den hvide hinde.
Striml den gule skal.
Giv strimlerne et opkog 4 gange, hver gang i nyt vand.
Skær fileterne ud (både uden skind) af de skrællede appelsiner.
hæld fileter og strimler i en gryde med sukkerlage, kanel og anis.
Pres resten af saften fra appelsinerne i gryden.
Tilsæt smør og lad saucen koge til det tykner.
Afkøl.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indiansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær, Balsamicomarinerede 7 fedt %Let, fedfattig og anderledes dessert hvor jordbærrerne marineres i balsamico vineddike og...
• Indiansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os