Logo

Appelsinfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

3 æg, delte
100 g sukker
5 blade husblas
2 appelsiner, saft og revet skal heraf
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:  appelsinskiver
*


Æggeblommer og sukker piskes.

Den udblødte, smeltede husblas blandes med frugtsaft og -skal og hældes i æggeblommerne.

Når massen kan “bære” blandes først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i.

Fromagen hældes i en skål.

Ved anretningen pyntes den med appelsinskiver.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her