Logo

Appelsinfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

3 æg, delte
100 g sukker
5 blade husblas
2 appelsiner, saft og revet skal heraf
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:  appelsinskiver
*


Æggeblommer og sukker piskes.

Den udblødte, smeltede husblas blandes med frugtsaft og -skal og hældes i æggeblommerne.

Når massen kan “bære” blandes først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i.

Fromagen hældes i en skål.

Ved anretningen pyntes den med appelsinskiver.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinmarmelade Citrusfrugterne er en stor familie, og der findes mange krydsninger af citron, lime,...
• Citrussalat med honningHurtig, enkel og god. Her er en frisk dessert eller et lille mellemmåltid
• Appelsinfromage som bedstemor lavede den - den SKAL du prøveGammeldags appelsinfromage som bedstemor lavede den - lækker og luftig. En let og...
• Varme cognacfigner med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os