Logo

Appelsinfromage med youghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

2 appelsiner
7 blade husblas
2 dl piskefløde
1 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
31/2 dl yoghurt naturel
2 spsk koncentreret appelsinjuice
1 spsk hasselnødder

Skræl appelsinerne. Skær 4 tynde skiver af og gem dem til pynt. Skær resten af appelsinerne i småstykker.
Blød husblasen op i koldt vand. Pisk imens fløden til hårdt skum og bland sukker, vaniljesukker, yoghurt, appelsinstykker og juice i flødeskummet.
Tryk vandet ud af husblasen og smelt den i en kasserolle over svag varme. Hæld forsigtigt husblasen i skumblandingen. Smag evt til med lidt mere sukker.
Hæld fromagen i 4 portionsskåle og lad dem stå koldt i ca 1 time.
Hak hasselnødderne. Lige før serveringen pyntes fromagen med appelsinskiver og hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her