Logo

Appelsinfromage med youghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

2 appelsiner
7 blade husblas
2 dl piskefløde
1 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
31/2 dl yoghurt naturel
2 spsk koncentreret appelsinjuice
1 spsk hasselnødder

Skræl appelsinerne. Skær 4 tynde skiver af og gem dem til pynt. Skær resten af appelsinerne i småstykker.
Blød husblasen op i koldt vand. Pisk imens fløden til hårdt skum og bland sukker, vaniljesukker, yoghurt, appelsinstykker og juice i flødeskummet.
Tryk vandet ud af husblasen og smelt den i en kasserolle over svag varme. Hæld forsigtigt husblasen i skumblandingen. Smag evt til med lidt mere sukker.
Hæld fromagen i 4 portionsskåle og lad dem stå koldt i ca 1 time.
Hak hasselnødderne. Lige før serveringen pyntes fromagen med appelsinskiver og hakkede nødder.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis, hjemmelavet 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær GranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeparfait på mazarinbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os