Logo

Appelsinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

3 æggeblommer
60 g sukker
2 ½ dl yoghurt naturel
1 dl appelsinsaft
2 tsk reven appelsinskal
50 g mørk chokolade
¼ liter piskefløde
3 æggehvider

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt yoghurt, appelsinsaft, appelsinskal og groft hakket chokolade.
Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i cremen. Hæld appelsincremen i en form og dæk med tætsluttet låg eller alu-folie.
Frys cremen i min. 4 timer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?