Logo

Appelsinis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
60 g sukker
2 ½ dl yoghurt naturel
1 dl appelsinsaft
2 tsk reven appelsinskal
50 g mørk chokolade
¼ l piskefløde
3 æggehvider

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt yoghurt, appelsinsaft, appelsinskal og groft hakket chokolade.
Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i cremen. Hæld appelsincremen i en form og dæk med tætsluttet låg eller alu-folie.
Frys cremen i min. 4 timer, rør af og til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkompot med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødedessert med citron og nellikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade marengs dessertEn herlig kage for chokoladeelskere og en dessert man kan nyde uden dårlig samvittighed,...
• Blåbærsirup med citronDenne nemme og lækre sirup med blåbær og citron kan for eksempel bruges i desserten, som...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!