Logo

Appelsinmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

4 æggeblommer eller 100 g pasteuriserede æggeblommer
25 g flormelis
2 blade husblas
3 dl piskefløde
4 æggehvider eller 100 g pasteuriserede æggehvider
300 g appelsinmarmelade
Saften af 1 appelsin

Æggeblommer og flormelis piskes sammen, fløden piskes til blødt skum, og æggehviderne piskes stive.
Husblasen sættes i blød i koldt vand i 10 min. og smeltes i vandbad.
De piskede æggeblommer blandes med flødeskummet, den smeltede husblas kommes i - og æggehvider, appelsinmarmelade og appelsinsaft vendes i massen.
Massen fordeles på tallerkener eller i portionsglas, pyntes med fløde og appelsinbåde og stilles i køleskabet (tildækket) i mindst 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinis med chokolade og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælksfromage 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærflødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os