Logo

Appelsinparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 15 min. Frysetid: 3 timer
(4 personer)

4 æggeblommer
50 g flormelis
1 vaniljestang
2 store saftige appelsiner
1/2 liter piskefløde
Til pynt: appelsinstykker og nøddeflager

Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk vaniljekornene i.
Skræl appelsinerne og skær dem i små terninger.
Bland dem i æggemassen.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen.
Frys massen.
Fordel det i portionsglas og pynt med appelsinstykker og nøddeflager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavet is med makron og vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vandbakkelser med bær - diabetikerSommeroverraskelse med bær - vandbakkelserne med bær er både populære hos store og små....
• IsbombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet is med DajmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os