Logo

Appelsinparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 15 min. Frysetid: 3 timer
(4 personer)

4 æggeblommer
50 g flormelis
1 vaniljestang
2 store saftige appelsiner
½ liter piskefløde
Til pynt: appelsinstykker og nøddeflager

Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk vaniljekornene i.
Skræl appelsinerne og skær dem i små terninger.
Bland dem i æggemassen.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen.
Frys massen.
Fordel det i portionsglas og pynt med appelsinstykker og nøddeflager.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?