Logo

Appelsinparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 15 min. Frysetid: 3 timer
(4 personer)

4 æggeblommer
50 g flormelis
1 vaniljestang
2 store saftige appelsiner
1/2 liter piskefløde
Til pynt: appelsinstykker og nøddeflager

Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk vaniljekornene i.
Skræl appelsinerne og skær dem i små terninger.
Bland dem i æggemassen.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen.
Frys massen.
Fordel det i portionsglas og pynt med appelsinstykker og nøddeflager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muscovado-is med mandler i romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue med frugt og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinkage med orangesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os