Logo

Appelsinrisdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 Personer

75 g kogte ris
1 dl piskefløde
3 små appelsiner
3 æbler
Hakkede valnødder

Fløden piskes stiv og blandes forsigtigt i de afkølede ris. Appelsinerne og æblerne skrælles og skæres i mindre stykker og blandes forsigtigt i risblandingen. Anrettes i portionsglas, pyntes med hakkede valnødder.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?