Logo

Appelsinrisdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 Personer

75 g kogte ris
1 dl piskefløde
3 små appelsiner
3 æbler
Hakkede valnødder

Fløden piskes stiv og blandes forsigtigt i de afkølede ris. Appelsinerne og æblerne skrælles og skæres i mindre stykker og blandes forsigtigt i risblandingen. Anrettes i portionsglas, pyntes med hakkede valnødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtirisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på FrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os