Logo

Appelsinsalat med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsinsalat med valnødder

 

Denne dejlige dessert er hurtigt lavet og er en frisk afslutning på et godt måltid.

2 personer. Er du alene så halver portionen.  Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min.

 

#

2-3 appelsiner

50 g valnøddekerner

2 spsk honning eller sirup

3-4 spsk vand

1 knsp stødt allehånde

1 knsp stødt ingefær

*

 

Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i skiver.

Anret dem på 2 tallerkner.

Hak valnødderne groft.

Giv honning eller sirup og vand et opkog, og tilsæt valnødder og krydderier.

Lad det simre under omrøring i et par min, og spæd evt. med lidt mere vand.

 

Fordel valnødder og lage over appelsinerne, og server som dessert evt. med flødeskum, vaniljeis eller cremefraiche til.

 

TIPS: Du kan også bruge de lækre appelsiner og valnødder som tilbehør til stegt kød smag til med en smule vineddike, og vend evt. sammen med fintsnittet julesalat, radicchio eller en anden let bitter salat.

 

Appelsinsalat med valnødder


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?